De Spinning Marathon Amersfoort heeft succesvol plaatsgevonden op donderdag 25 mei 2017.  Het was een supergeslaagd spinning event mede mogelijk gemaakt door Fit2Move en Winkeliersvereniging Eemplein. Dank aan alle deelnemers!

Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei 2017 van 13.00-17.00 heeft de unieke Spinning Marathon Amersfoort plaatsgevonden op het Eemplein in Amersfoort. Met dit evenement vroeg Move for Health aandacht voor het goede doel van de Roparun waaraan team 201 Move for Health deelneemt. De Roparun is een estafetteloop van 530 km van Parijs naar Rotterdam tijdens het Pinksterweekend. Het goede doel is de palliatieve zorg voor mensen met kanker met als motto “leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Unieke spinning feestje
Onder de inspirerende en opzwepende leiding van onze ervaren spinning instructeurs van Health Club Fit2Move uit Hooglanderveen werd er op het Eemplein in Amersfoort een spinning feestje gevierd. Voor de kids waren er activiteiten zoals skelterbaan en een springkussen. Ook was er een poffertjeskraam aanwezig. Dit unieke evenement werd mede mogelijk gemaakt door winkeliersvereniging Eemplein, MediaMarkt en Fit2Move. Het evenement werd ook gepromoot door Fiets033.

Inschrijving gesloten!

Jouw bijdrage ging 100% naar het goede doel.

1 uur voor 10 euro.

4 uur voor 25 euro.

 

Samen de uitdaging aangaan. Niet voor onszelf, niet voor de sport, maar voor een ander. Een ander met kanker.